Klinika Zámeček Malvazinky

Zdravotnická zařízení v Praze

Klinika Zámeček Malvazinky se řadí k zdravotnickým zařízením v Praze poskytujícím registrovaným členům nadstandardní lékařskou péči.

Spektrum oborů, ve kterých nabízejí své služby ti nejlepší specialisté, je velmi široké. Klinika poskytuje ambulantní péči v oborech stomatologie, dermatologie, neurologie, gynekologie, fyzioterapie, psychologie, urologie, ORL, praktického lékařství a v mnoho dalších. Svým klientům zaručuje individuální přístup, služby na míru, termíny bez čekání a další výhody. Klinika je moderně a stylově vybavena a disponuje špičkovým vybavením, stejně jako sousední Rehabilitační klinika Malvazinky, která poskytuje hospitalizační péči, je-li to potřeba. Kromě toho spolupracuje Klinika Zámeček Malvazinky s nemocnicemi a klinikami. Klienti kliniky mohou využít jeden ze tří programů lékařské péče – start 2 care, care plus royal care – které se liší rozsahem poskytovaných výhod. Klinika Zámeček Malvazinky a Rehabilitační klinika Malvazinky jsou součástí skupiny VAMED Mediterra, jejíž členové mohou využívat léčebné pobyty v lázních na území Rakouska.

Na Kliniku Zámeček Malvazinky se dostanete pohodlně městskou hromadnou dopravou nebo za pár minut jízdy autem z pražského centra.

  • Adresa
    U Malvazinky 7,Praha 5
  • Telefon
  • Web
    www.malvazinky-zamecek.cz

Další zdravotnická zařízení v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.