Erpet Medical Centrum

Zdravotnická zařízení v Praze

Erpet Medical Centrum je soukromá zubní klinika sídlící v centru Prahy. V šestipodlažní budově zrekonstruované v roce 2006 poskytuje Erpet Medical Centrum svým klientům širokou nabídku služeb nejen v oblasti stomatologie, ale také například fyzioterapie. V objektu se nachází 19 stomatologických ordinací, 2 chirurgické sály, 2 ordinace dentální hygieny, zubní laboratoře a digitální rentgen. Všechna pracoviště jsou vybavena nejmodernější zdravotnickou technikou.

Služby Erpet Medical Centra zahrnují vedle praktického zubního lékařství také estetickou stomatologii (bělení zubů), dentální hygienu, parodontologii, ortodoncii, protetiku a další. V týmu lékařů je také zubař specializující se na stomatologickou péči o nejmenší pacienty. Díky vhodně zvolenému přístupu se snaží odbourat pocit strachu u dětí z vyšetření a naučit je tomu, aby se péče o chrup pro ně stala přirozenou činností.

V případě akutní bolesti zubů zajišťuje zubní klinika v době svátků a víkendů vždy od 7 hodin do 19 hodin zubní pohotovostní službu a to na základě telefonické objednávky. Nejpozději do 90 minut od vašeho zavolání přijedou doktor se sestrou do ordinace.

  • Adresa
    Pštrossova 10,110 00 Praha 1
  • Telefon
  • Web
    www.erpetmedical.cz/en

Další zdravotnická zařízení v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.