CARE MEDICO

Zdravotnická zařízení v Praze

Privátní klinika CARE MEDICO v pražském Karlíně nabízí moderní technologie, maximální komfort ošetření a příjemné prostředí v rámci svých tří pracovišť poskytujících služby gynekologie, stomatologie a zubní laboratoře.

Pracoviště gynekologie GYN MEDICO poskytuje komplexní gynekologicko-porodnickou péči v diskrétním prostředí vybaveném špičkovým vybavením. Součástí služeb gynekologie je zasílání receptů poštou, zasílání výsledků emailem nebo sms zprávou a mnoho dalších nadstandardních služeb. Stomatologie DENT MEDICO nabízí své služby jak dospělým, tak dětem a slibuje bezbolestné ošetření na špičkové úrovni. Vlastní moderní zubní laboratoř MEDICO LAB umožňuje výrobu zubních náhrad a implantátů a dalších stomatologických pomůcek a protetických výrobků. Samozřejmostí na všech pracovištích kliniky je komfortní ošetření s důrazem na individuální přístup ke klientům. Nejen proto využívá služby CARE MEDICO také mnoho známých českých osobností.

Klinika CARE MEDICO má smlouvy se všemi zdravotními pojišťovnami a garantuje vám termíny bez čekání. Provozuje 13 ordinací ve dvousměnném provozu, které rádi uvítají nové pacienty. Otevírací hodiny kliniky CARE MEDICO vycházejí vstříc zejména těm, kdo jsou hodně vytíženi – otevřeno má ve všední dny od 7 do 21 hodin a v sobotu od 9 do 16 hodin. Přímo v objektu Zirkon Office Center najdete parkovací místa pro klienty kliniky, která je také výborně dostupná městskou hromadnou dopravou.

  • Adresa
    Zirkon Office Center,Sokolovská 84-86,Praha 8 – Karlín
  • Telefon

Další zdravotnická zařízení v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.