Canadian Medical Care

Zdravotnická zařízení v Praze

Špičkové lékařské centrum Canadian Medical Care poskytuje klientům v Praze lékařské ošetření na vysoké úrovni v mnoha specializacích.

Canadian Medical Care nabízí svým klientům ošetření ve více jak čtyřiceti lékařských oborech včetně praktického lékařství, pediatrie, gynekologie, stomatologie a dalších. O vysoké kvalitě Canadian Medical Care svědčí certifikát kvality od Spojené akreditační komise, kterou získala Canadian Medical Care jako první soukromá klinika v ČR, i to, že řada lékařů kliniky je držitelem certifikátu Medical Advisor to the U.S. Embassy in Prague. Lékaři Canadian Medical Care jsou respektovanými specialisty v ČR i na mezinárodní půdě, přednášejí na zahraničních univerzitách, mají zkušenosti ze zahraničí a často pracují na špičkových pracovištích ve velkých pražských nemocnicích. Toto soukromé ambulantní zdravotnické zařízení v Praze je vybaveno moderními přístroji a technologiemi a poskytuje vysoký standard lékařské péče, a to velmi často také cizincům, kteří přijíždějí pracovat do Prahy s celými rodinami. Veškerý zdravotnický personál klinik Canadian Medical Care hovoří anglicky a velmi často ještě jedním nebo dvěma dalšími cizími jazyky.

Hledáte-li nadstandardní alternativu ke klasické lékařské péči, objednejte se na kliniku Canadian Medical Care a využijte jejích individuálních, rodinných či firemních programů lékařské péče.

Další zdravotnická zařízení v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.