Unicare Medical Center

Zdravotnická zařízení v Praze

Svou vizi – vysoký standard lékařské péče – pro jednotlivce i rodiny se Unicare Medical Center v Praze snaží plnit již od svého založení v roce 1994.

Ve svých zdravotnických zařízeních v Praze 6 a v Průhonicích zajišťuje Unicare Medical Center komplexní lékařskou péči pro děti i dospělé. Své služby poskytuje 365 dnů v roce 24 hodin denně a zajišťuje také návštěvy doma, na pracovišti či v hotelu. Vedle praktického lékaře najdete v Unicare Medical Center také stomatologii pro děti i dospělé a další specializace jako alergologii, kardiologii, dermatologii, ORL, gynekologii, logopedii, oční lékařství a další. Unicare Medical Center disponuje moderním vybavením včetně ultrazvuku, EKG, rentgenu, mamografie a nabízí také možnost komplexního laboratorního vyšetření přímo v místě střediska. Toto soukromé zdravotnické zařízení v Praze se orientuje zejména na zahraniční klientelu – jazyky, kterými se v Unicare Medical Center jeho zaměstnanci domluví, zahrnují angličtinu, španělštinu, němčinu, ruštinu, italštinu a další jazyky. Seznam zahraničních pojišťoven, se kterými má Unicare Medical Center uzavřeny smluvní vztahy, najdete na jeho webových stránkách (s českými pojišťovnami zatím UMC nespolupracuje).

Pokud jste se právě do Prahy přestěhovali a hledáte spolehlivé lékaře, kteří vám mohou nabídnout osobní přístup a vysokou úroveň zdravotní péče, obraťte se na Unicare Medical Center.

  • Adresa
    Na Dlouhém lánu 11,Praha 6,Průhonice
  • Telefon
  • Web
    www.unicare.cz

Další zdravotnická zařízení v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.