Medicover

Zdravotnická zařízení v Praze

Moderní kliniky Medicover, jež jsou součástí mezinárodní skupiny Medicover Group, poskytují svým klientům komplexní ambulantní lékařskou péči na vysoké úrovni. V České republice je najdete v Brně a na dvou místech v Praze.

Cílem mezinárodní skupiny Medicover Group, jež působí v České republice od roku 2001, je poskytovat svým klientům vysokou úroveň privátní zdravotní péče a udržovat je v co možná nejlepším zdravotním stavu. Vychází maximálně vstříc potřebám klientů nejen co do jejich časových možností, nabízí ošetření v nadstandardním prostředí a také velmi dobrou jazykovou vybavenost personálu. Komplexní lékařskou péči celým rodinám zajišťuje Medicover prostřednictvím praktického lékaře, pediatra a dalších lékařů v téměř dvaceti specializacích (např. stomatologie, fyzioterapie, dermatologie, gynekologie, psychoterapie a další). Lékaře můžete konzultovat telefonicky 24 hodin denně a při návštěvě zahraničí můžete využít služby více než 30 klinik v ostatních evropských zemích. Medicover zajišťuje také programy komplexní zdravotní péče pro zaměstnance českých a mezinárodních společností.

Objednávat na kliniku Medicover se můžete pohodlně prostřednictvím call centra nebo internetu. Obě pražské kliniky Medicover jsou dobře dostupné městskou hromadnou dopravou i autem. Spolehněte se na vysokou úroveň služeb a péče tohoto zdravotnického zařízení v Praze.

  • Adresa
    Lomnického 1705/5,Praha 4. Sokolovská 79/192,Praha 8
  • Telefon
  • Web
    www.medicover.cz

Další zdravotnická zařízení v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.