Klub K2

Rodinná centra v Praze

Klub rodičů a dětí K2 na Zahradním Městě, jenž podporuje zejména rodiče s dětmi ve věku od 0 do 6 let, vznikl v roce 2005.

U jeho založení stáli lidé, kteří mají nejen profesionální, ale i osobní zkušenosti s péčí o děti. Vedle vytváření volnočasových a zájmových aktivit pro rodiče s dětmi a pro děti bez rodičů, které zahrnují například cvičení na míčích, hrátky s kytarou apod., zaměřuje Klub K2 svoji pozornost také na vzdělávání rodičů a především žen na mateřské dovolené, pro které pořádá například kurzy angličtiny. Několikrát do týdne probíhá v Klubu K2 Dětský klub aneb zkusíme to bez maminek pro děti od 2 let. Své děti můžete přivést jednorázově na celé dopoledne, jen na jednu hodinu nebo pravidelně třikrát týdně. V mateřském a dětském klubu K2 se konají také oslavy Mikuláše, různé dílny apod. V herně klubu, která má spolu s jídelní částí celkem 90 m2 můžete pro vaše děti uspořádat narozeninovou oslavu.

Klub K2 provozuje v blízkosti Hostivařského parku také školku K2 s integrovaným lesním programem, v jehož rámci tráví děti pravidelně jedno až dvě dopoledne v týdnu v lese bez ohledu na počasí.

Další rodinná centra v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.