Stěhování Podrazil

Stěhovací firmy v Praze

Ať již potřebujete přestěhovat byt nebo kancelář, přepravit těžké či objemné předměty nebo cenná umělecká díla, nic z toho není problém pro zavedenou pražskou společnost Stěhování Podrazil, která nabízí stěhování a s tím spojené služby po České republice i Evropě již od roku 1991.

Společnost Stěhování Podrazil nabízí komplexní stěhovací služby a autodopravu, mnoho let zkušeností a moderní vozový park. Za léta své profesionální praxe se může pochlubit tisíci spokojených zákazníků. Zajistí pro vás stěhování bytových jednotek, kanceláří, uměleckých předmětů, těžkých a objemných těles, strojů a technologických celků, archivů a knihoven, výstavních expozic apod. K nabídce jejích služeb patří montáž nábytku, likvidace kancelářského nábytku, autodoprava, skladování a další. Každému stěhování předchází prohlídka předmětu stěhování, která je podmínkou bezproblémového provedení akce. Na jejím základě je zdarma stanovena nabídková cena a sestaven časový harmonogram stěhování.

Rozhodnete-li se využít služeb společnosti Stěhování Podrazil, můžete se spolehnout na to, že všem vašim věcem bude při manipulaci i přepravě věnována maximální pozornost.

  • Adresa
    Praha 10 – Hostivař,K Pérovně 740
  • Telefon
  • Web
    www.podrazil.cz

Další stěhovací firmy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.