Tavočer

Stěhovací firmy v Praze

Profesionální a cenově dostupné stěhování pro vás zajistí firma Tavočer, která působí na českém trhu již od roku 1999. Přestěhuje váš byt, kancelář nebo objemný a těžký náklad jako jsou piana a trezory, a to bezpečně 365 dní v roce.

Ve firmě Tavočer si uvědomují, jakou zátěž stěhování pro jejich klienty představuje, a proto se jim snaží v tomto procesu maximálně vyjít vstříc a poradit. Stěhovací firma Tavočer pro vás na svých stránkách připravila tipy a praktické rady pro snadné stěhování, které celý proces stěhování usnadní a ušetří vám mnoho starostí. Mnoho služeb poskytuje stěhovací firma Tavočer zdarma. Jedná se o zapůjčení stěhovacích krabic, přistavení stěhovacího vozu, prohlídku odborným technikem, odvoz použitých zbytků obalů a neúčtuje si ani žádné zvláštní poplatky za víkendy a svátky. Stěhování provádějí efektivně a s důrazem na úspornost tak, takže se klienti mohou na firmu Tavočer plně spolehnout.

Služby firmy Tavočer vedle samotného stěhování (ať už po ČR nebo Evropě) zahrnují balící služby, odvoz věcí a starého nábytku na sběrný dvůr, montáž nábytku, prodej obalových materiálů pro stěhování a další. Ceny stěhování začínají na 700 Kč za hodinu za auto s nákladním prostorem 13 m3 a dvěma pracovníky.

  • Adresa
    Nad Vinným potokem 2/1149,101 00 Praha 10 - Vršovice
  • Telefon
  • Web
    www.stehovani-tavocer.cz

Další stěhovací firmy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.