Easy Moving

Stěhovací firmy v Praze

​Levně, rychle a spolehlivě vás přestěhuje firma Easy Moving, ať už to bude v rámci Prahy, České republiky nebo dokonce Evropy. Své služby poskytuje Easy Moving 365 dní v roce bez příplatků za víkendy a svátky.

Vedle stěhování domácností zahrnují služby Easy Moving také stěhování kanceláří a skladů, stěhování těžkých břemen od 100 kg jako jsou piana, trezory, masivní nábytek, velké kopírovací stroje atd., vyklizení bytu např. v případě likvidace pozůstalosti, odvoz starého nábytku apod. na skládku, ekologická likvidace odpadu a následný úklid a vymalování bytu. Při stěhování na velké vzdálenosti poskytuje Easy Moving slevu 5%, stejně jako v případě druhé a další zakázky nebo stěhování po Evropě. Pokud nemáte vlastní kartonové krabice a jiné stěhovací obaly, Easy Moving vám je dodá v den stěhování nebo předem dle vaší potřeby. Ceny za stěhování po Praze začínají na 650 Kč za hodinu v případě využití vozu s objemem přepravy 25 m3. Při drobném stěhování několika kusů se na stěhování vztahuje paušál 900 Kč.

Služby Easy Moviny lze objednat na telefonu +420 775 038 888 nebo pomocí online formuláře. Zajímavostí je, že firma Easy Moving poskytovala stěhovací služby při návštěvě amerického prezidenta Baracka Obamy nebo papeže v Praze.

Další stěhovací firmy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.