Stěhování Praha

Stěhovací firmy v Praze

S firmou Stěhování Praha se stěhování bát rozhodně nemusíte. Firma Stěhování Praha si je velmi dobře vědoma toho, že váš majetek pro vás má mnohem větší hodnotu, než je jeho pořizovací cena.

Stěhování Praha jakožto jedna z vedoucích firem v oboru nabízí kompletní servis od příprav až po samotné stěhování. Své starosti tedy můžete hodit za hlavu a svěřit vše profesionálům z firmy Stěhování Praha. Přestěhují váš byt nebo kancelář po celé ČR i do zahraničí, zajistí stěhování těžkých břemen či uměleckých předmětů, které vyžadují speciální zacházení. Zaměstnanci firmy Stěhování Praha vaše věci pečlivě zabalí a zapůjčí vám veškeré obalové materiály. Od momentu, kdy od vás věci převezmou, až do jejich předání je celá zásilka pojištěna na 5 milionů korun. Svoji zásilku můžete také díky systému CarNet sledovat po celou dobu online. V případě, že váš nový byt nebo dům ještě není připravený, firma Stěhování Praha pro vás zajistí uložení vašich věcí ve vyhřívaném skladu se snadným přístupem. Ceny stěhování začínají na 600 Kč za hodinu za drobné převozy věcí jako jsou stoly, židle, koberce, malé skříně apod. Přesnou cenu pro každý konkrétní případ však nejlépe stanoví odborník, proto se neváhejte na firmu Stěhování Praha přímo obrátit.

Firma Stěhování Praha má již tisíce spokojených zákazníků po celé ČR. S firmou Stěhování Praha máte jistotu, že se vaše věci dostanou do nového bytu včas a hlavně nepoškozené.


  • Adresa
    U Pekařky 484/1a,18000 Praha 8
  • Web
    www.stehovanipraha.cz

Další stěhovací firmy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.