Stěhování – nonstop s.r.o.

Stěhovací firmy v Praze

Své profesionální služby v oblasti stěhování domácností a kanceláří po Praze, Brně i v rámci celé Evropy či zámoří nabízí firma Stěhování – nonstop.

Firma Stěhování - nonstop spolehlivě a levně přestěhuje vaši domácnost, kamkoliv si budete přát. Zaměstnanci Stěhování - nonstop mají také bohaté zkušenosti se stěhováním firem tak, aby se minimálně narušil jejich provoz během procesu stěhování. Na webových stránkách firmy najdete užitečné tipy, jak se na stěhování připravit a kdy s těmito přípravami začít. Pokud budete mít zájem, Stěhování - nonstop vám poskytne balící materiály – papírové krabice, bublinkové fólie, lepící pásky a další, aby váš majetek neutrpěl žádnou újmu.

Abyste měli lepší představu, kolik vás celé stěhování bude stát, najdete na stránkách firmy také přehlednou tabulku se vzdálenostmi z Prahy. Sami si můžete spočítat předběžnou cenu vašeho stěhování pomocí cenové kalkulačky. Ceny za stěhování po Praze začínají na 450 Kč za hodinu (bez DPH) při využití nejmenšího stěhovacího auta a jednoho pracovníka. Doprava po Praze je zdarma. Firma si neúčtuje žádné příplatky za stěhování o víkendech či svátcích, ani za demontáž a montáž nábytku. Společnost Stěhování - nonstop s.r.o. také zajišťuje odvoz objemného odpadu do sběrných dvorů.
 

  • Adresa
    Amforová 1930/17,15500,Praha 13 – Stodůlky
  • Telefon
  • Web
    www.stehovani-nonstop.cz

Další stěhovací firmy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.