Úklidy Group, s.r.o.

Úklidové služby Praha

Firma Úklidy Group, s.r.o., která úspěšně působí na trhu mezi úklidovými službami pro Prahu a okolí již od roku 2010, nabízí kvalitní servis za nízké ceny. Kontaktujte společnost Úklidy Group, s.r.o., zdarma vám vypracují cenovou nabídku. Případně můžete využít online cenovou kalkulačku, kterou naleznete na přehledných stránkách firmy.

Úklidová firma Úklidy Group, s.r.o. poskytuje následující služby: pravidelné úklidy (bytové domy, kanceláře, restaurace, hotely a apartmány, bary, domácnosti atd.), výškové práce, mytí fasád a oken, jednorázové úklidy bytů, zajištění kontejnerů na netříděný odpad, práce v domácnosti (úklidy, praní, žehlení, hlídání dětí), odklízení sněhu a další. Firma Úklidy Group, s.r.o. se drží běžných standardů pro úklidové práce ve veřejných prostorách rezidenčních budov. Například poskytují 1x nebo 2x týdně zametání a mytí schodů i chodeb ve všech patrech domu včetně přízemí, zametení prachu a vytření podlahy pod rohožkami, otírání madel zábradlí a okenních parapetů, mytí kabiny výtahu včetně čistění zrcadla a všech nerezových částí ve výtahu, odstranění nečistot v drážkách výtahových dveří, mytí schodů do suterénu, hrubý úklid kolem domu do 1 m, úklid venkovních schodů, oboustranné mytí skleněných vchodových dveří včetně rámu a odstranění letáků, odstranění dobře přístupných pavučin v domě. Dvakrát ročně nabízejí generální úklid (v období březen a září): zametení suterénu, umytí celého zábradlí vč. výplní, mytí hydrantů, umytí veřejného osvětlení zvenčí, mytí oken včetně jejich rámů do výšky 2,5 m).

Firma Úklidy Group, s.r.o. má sjednané pojištění odpovědnosti za škody do výše 5 milionů Kč a je vám plně k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Úklidy Group, s.r.o je tou pravou úklidovou firmou pro vás. 

Další úklidové služby Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.