TOP CLASS Service

Úklidové služby Praha

Úklidová firma TOP CLASS Service, jak již samotný název napovídá, nabízí úklidové služby té nejvyšší kvality. Nejen domácnosti, ale i firmy, oceňují kvalitu a rychlost úklidu, časovou flexibilitu pracovníků a včasné vyřizování zakázek. Standardní i nadstandardní úklidy, čištění koberců a sedaček, mytí oken, výškové práce, práce v domácnosti, pravidelné úklidy bytových domů či úklid sněhu, to vše umí firma ve velmi krátkém termínu zajistit.


Nejedná se o velkou úklidovou firmu, důraz je v TOP CLASS Service kladen spíše na kvalitu, dokonalou kontrolu nad zaměstnanci a osobní přístup. Profesionální pracovníci jsou vám k dispozici 7 dní v týdnu, zajistí vám úklid do několika hodin a překvapí vás svým samostatným přístupem, slušností a seriózností jednání.

TOP CLASS Service pro vás zpracuje nezávaznou cenovou nabídku úklidových prací do 24 hodin. Ceny za jednorázový úklid bytu začínají na 850 Kč za úklid. Úklid se zpravidla týká umytí a ošetření podlah, odstranění prachu z nábytku a z koberců. Ostatní práce se pohybují v sazbách od 210 do 380 Kč za hodinu.
 

  • Adresa
    Praha 4,Hvězdova 1566/21,140 00
  • Telefon
  • Web
    www.topclassservice.cz

Další úklidové služby Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.