Orseto

Úklidové služby Praha

Není-li uklízení vaším koníčkem, nebo potřebujete-li zajistit úklid kanceláří a sháníte pro tuto činnost důvěryhodné profesionály, je Orseto nepochybně tou správnou volbou. Společnost, fungující na českém trhu již od roku 2002, se specializuje jak na jednotlivé klienty, tak i na společnosti. Kromě úklidových služeb nabízí Orseto i bezpečnostní služby a tak zvané „facility“ služby - kompletní správu nemovitosti, včetně koordinace úklidových a bezpečnostních služeb. Firemní filozofie je postavena na myšlence, že každá zakázka je individuální a od fakturační částky se odvíjí i kvalita pracovníků. Proto nejsou přijímány zakázky s příliš nízkými fakturačními částkami.

Úklidu se firma Orseto věnuje s opravdu velikou péčí a není pro ni problém čištění jakéhokoliv druhu. Ošetření a čištění podlah všech materiálů, čištění koberců, šetrné čištění keramiky, umývání oken a žaluzií, leštění a utírání nábytku, prostě kompletní služby pro váš byt či kancelář. Odborníci na slovo vzatí pečlivě rozlišují čištěné povrchy, užívají speciální šetrné prostředky a věnují se úklidu opravdu do detailu.

Úklid cizích prostor chápe společnost Orseto jako odpovědnost za cizí majetek a zařízení. V převážné většině případů je možno zvolit si svobodně čas úklidu a domluvit se na jakýchkoliv speciálních požadavcích. Cena úklidu je stanovena až po domluvě se společností, jednoduchý je kontakt přes kontaktní formulář na webových stránkách firmy.
 

Další úklidové služby Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.