D & D servis

Úklidové služby Praha

Jste již unaveni hledáním úklidové firmy, na kterou se budete moci spolehnout jak v úrovni úklidu, tak i v oblasti důvěry a spolehlivosti? Firma D & D servis, s.r.o. je rodinná úklidová firma, působící v oblasti Prahy a Středočeského kraje již od roku 1997, která se řídí tak zvaným Pravidlem jedné hodiny, které je zárukou operativnosti a flexibility. Veškeré požadavky a dotazy zákazníků, včetně náhrady pracovníků, dodání náhradních úklidových strojů a cenových rozpočtů, vyřeší úklidová firma do jedné hodiny od zkontaktování.

D & D servis nabízí komplexní úklidové služby, které zahrnují velkoplošný denní úklid objektů, úklid bytů a rodinných domů, čištění koberců a čalouněného nábytku, mytí oken včetně rámů a praní záclon, strojové čištění, čištění textilních vertikálních žaluzií, mytí veškerých skleněných ploch a mnoho dalších služeb dle Vašich představ a požadavků.

Pracovní doba je plně na zákazníkovi, po dohodnutí doby úklidu se dostaví vybraný pracovník přesně v daný den a danou hodinu na určené místo. Na stránkách firmy najdete orientační ceník služeb. Ceny je možno upřesnit na základě nezávazné cenové nabídky, která vám bude zaslána již do 60-ti minut od obdržení všech potřebných podkladů. Hodinová sazba se pohybuje od 85.- do 180.- Kč, cena je však vždy předmětem vzájemné dohody a vychází z konkrétní situace.
 

  • Adresa
    Praha 4,Radimovická 1776/9,149 00
  • Telefon
  • Web
    http://uklid-praha.ddservis.eu

Další úklidové služby Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.