UNIVERSAL

Úklidové služby Praha

Pražská firma UNIVERSAL – úklidový servis nabízející veškeré úklidové práce související s úklidem bytů, kanceláří, skladů apod. působí na trhu již od roku 1997. Není proto překvapením, že firma provádí veškeré tipy úklidů a údržbářských prací, na které si jen vzpomenete.

Vedle jednorázového a pravidelného úklidového servisu se firma UNIVERSAL specializuje na čištění koberců, ke kterému využívá špičkové stroje Karcher. Cena za metr čtvereční se odvíjí od velikosti čištěné plochy. Cena za pravidelný úklid domácností začíná na 160 Kč na hodinu. Generální úklid bytu zahrnující mytí oken, utírání prachu, vytření podlah, luxování koberců a umytí koupelny vás bude stát od 1 600 Kč výše (byt 1+1). Firma UNIVERSAL vám také vyčistí čalouněný nábytek, provede ošetření podlahových krytin, uklidí po malování, odklidí sníh, vyčistí počítače, umyje okna, vyčistí interiér auta apod. Její zaměstnanci vám obstarají drobné nákupy a pochůzky jako je vyřizování na úřadech a to za 170 Kč na hodinu. Pronajmout si můžete také řidiče (170 Kč/hod při pronájmu na půl dne). Zahradnické práce při pravidelném využívání stojí 200 Kč/hod, údržbářské práce pak 400 Kč/hod při jednorázové zakázce.

Portfolio služeb nabízených firmou UNIVERSAL je však mnohem rozsáhlejší. Pro detailnější informace navštivte jejich webové stránky.

 

  • Adresa
    Praha 1,Na Florenci 19,recepce A,kancelář E 207,110 00
  • Telefon
  • Web
    www.universal-uklid.cz

Další úklidové služby Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.