Marimex

Bazénová studia a zahradní bazény v Praze

Chystáte-li se koupit bazén a chcete-li vsadit na osvědčenou kvalitu, obraťte se na firmu Marimex v Praze 4 – Libuši s mnohaletou tradicí na českém trhu. Zbožím a službami v oblasti bazénů a relaxačních technologií uspokojuje tato firma potřeby svých zákazníků nejen u nás, ale i v zahraničí, bazény totiž vynikají svou kvalitou a odolností.

Odborníci z firmy Marimex se o vás postarají od prvotní fáze výběru bazénu až po jeho konečnou realizaci. Firma Marimex je výhradním distributorem nadzemních bazénů, které jsou oblíbené zejména rodinami s dětmi, protože je v nich menší nebezpečí úrazu, mají jednoduchou montáž bez velkých stavebních úprav a jsou k dostání za příznivou cenu. Dále jsou v nabídce firmy oblíbené vířivé vany pro 2-6 osob, které dají vašemu bydlení úplně nový ráz. Nechybí samozřejmě ani zastřešení bazénů vyráběné na míru ke každému bazénu, nafukovací matrace ideální na kempování či na návštěvy přátel a infrasauny, které se díky své cenové dostupnosti a jednoduché montáži staly velice oblíbeným doplňkem domovů a chat.

V Marimexu si přijde na své opravdu každý a můžete si být jisti, že zde najdete profesionální poradce i prvotřídní výrobky!

V sousedství

  • Adresa
    Praha 4,Libušská 221/264,142 00
  • Telefon
  • Web
    www.marimex.cz

Další bazénová studia a zahradní bazény v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.