AZ-Relax

Bazénová studia a zahradní bazény v Praze

Rozhodli jste se pro nový bazén nebo jej již doma máte a potřebujete jen pomůcky na údržbu a čištění? Nebo prostě potřebujete odbornou radu? Firma AZ-Relax poskytuje již mnoho let svým zákazníkům tu nejprofesionálnější péči v oblasti výběru bazénů, jejich příslušenství a mobilních zastřešení. Při výběru bazénu jistě oceníte konzultaci s odborníkem, které jsou v AZ Relax poskytovány bezplatně a s velkou péčí. Budete-li mít zájem, přijedou odborníci z firmy nezávazně na místo instalace a poradí vám s případným umístěním bazénu, filtrací i terénními úpravami. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je zárukou kvality a těch nejlepších služeb, proto se i po případné koupi bazénu budete do AZ Relax rádi vracet pro další tipy a nové produkty na trhu.

V nabídce firmy najdete hned několik typů bazénů – vložkované, plastové, mozaikové, velice oblíbené nadzemní dřevěné bazény či montované bazény od německého výrobce firmy Unipool, který patří k největším výrobcům bazénů v Evropě. Kromě bazénů v AZ Relax obstaráte i vířivé vany, zastřešení na bazény a příslušenství všeho druhu - dlažbu, náhradní fólie, pískové filtrace, osazení bazénu, prostředky na údržbu vody, ohřevy, dále vysavače, vodní atrakce či solární sprchy.

Majitele bazénů jistě potěší bazar na stránkách AZ Relax a komplexní služba pro majitele bazénů. Jedná se komplexní řešení sledování všech potřebných údajů na internetu. Vhodné jak pro konečné zákazníky tak pro servisní firmy, jelikož přes internet jsou schopny sledovat váš bazén a včas zjistit poruchu zařízení, nebo změnu parametrů vody. Zařízení dokáže sledovat a vyhodnocovat kolik zbývá chemie v barelu, jak dlouho běží motor filtrace, jak dlouho běží ohřev. Z těchto údajů je pak možno spočítat jakou jste měli spotřebu elektrické energie pro Váš bazén. Více k této unikátní službě najdete na www.bazenproradost.cz/.

  • Adresa
    Říčany,Černokostelecká 480,251 01
  • Telefon
  • Web
    www.bazeny-azrelax.cz

Další bazénová studia a zahradní bazény v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.