ALBIXON

Bazénová studia a zahradní bazény v Praze

Bazény jsou místem, kde si sami zvolíte formu odpočinku. Nejen bazén venkovní, ale i interiérový je ideálním místem pro vybití přebytečné energie. Společnost Albixon je specialistou na výrobu bazénů a zastřešení s více než dvacetiletou tradicí na trhu. Firma klade důraz hlavně na kvalitu, bezpečnost, funkčnost a design, což dokazuje i vlastní vývojové středisko pracující s nejmodernějšími trendy a technologiemi. 52 patentů je toho jasným důkazem. Albixon proto spolupracuje s předními světovými výrobci a dodavateli jako např. Brilix nebo Jacuzzi a o výrobky je velký zájem nejen v České republice, ale i v zahraničí, kam jsou exportovány pod ochrannou známkou Idealcover.

V nabídce firmy najdete zapuštěné bazény Albistone různých tvarů a velikostí, bazénové příslušenství Brilix, variabilní modelové řady zastřešení Klasik, Klasik No-line, Monaco, Monaco Future, Casablanca, Dallas, vířivé vany Brilix a Jacuzzi, infrasauny, solární sprchy a další doplňkový sortiment . Albion pro vás také kromě klasického zastřešení vyrobí zastřešení atypická (zastřešení na zeď, střídačky, zastávky apod.) Zastřešení zabraňuje vniknutí nečistot do bazénové vody a tím šetří Váš čas, který místo údržbě bazénu můžete věnovat rodině a relaxaci u bazénu.

Mezi hlavní lákadla firmy Albixon se nepochybně řadí bazény Hawaii a Tropic, které jsou vyráběny podle nejmodernějších světových trendů.

Další bazénová studia a zahradní bazény v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.