Bazénové studio

Bazénová studia a zahradní bazény v Praze

Filozofie Bazénového studia s.r.o. je založena na vnímání bazénu jako součásti zahrady nebo domu. Proto, obrátíte-li se s řešením svého bazénu, whirlpoolu nebo sauny na tuto firmu, budou zde od prvního setkání přistupovat k vašemu bazénu jako k jedinečnému a zcela individuálnímu projektu. Tento přístup je v kontrastu s “akčními bazénovými sadami“, které zákazníka zcela připravují o možnost volby a často vedou pouze ke zklamání.

Bazénové studio nedaleko Prahy nabízí návrh a realizaci nejen vašeho bazénu, ale i celé zahrady, s ohledem na technické požadavky bazénu a na estetickou část celku, kterou každý zákazník vnímá jinak. Stavbu bazénu lze zrealizovat kompletně “na klíč“ nebo odborníci z Bazénového studia převezmou stavbu v jakékoli etapě výstavby. Při realizaci bazénu se věnují do detailu nejen technologii bazénu, ale i výběru okolních povrchů, kterými může být například kámen, dřevo či keramická dlažba. Nedílnou součástí bazénu často bývá i jeho zastřešení. V Bazénovém studiu si můžete vybírat z různých tvarů, barevných provedení a možností zabezpečení.

K dalšímu sortimentu firmy patří i finské sauny nejen v typových řadách s možností dodatečných úprav, ale i ve zcela atypických provedeních. Vybírat můžete ze severského smrku, kanadské borovice, cedru, či abachi – africké vrby. Přejete-li si ozvláštnit své bydlení o whirlpool, i v tom případě budete v Bazénovém studiu na té správné adrese.

Jelikož se při výstavbě bazénu, sauny či whirlpoolu jedná o nemalou investici, doporučujeme vám věnovat více času výstavbě a v Bazénovém studiu vám v tomto ohledu budou určitě dobrými rádci a pomocníky.

  • Adresa
    Prusice 48,Kostelec nad Černými lesy
  • Telefon
  • Web
    www.bazenovestudio.cz

Další bazénová studia a zahradní bazény v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.