Alda Pool

Bazénová studia a zahradní bazény v Praze

Rozhodnete-li se pro koupi bazénu, obraťte se hned od začátku na profesionály. Alda Pool poskytuje své služby na českém trhu již od roku 1994. Zabývá se nejen výstavbou bazénů včetně stavebních prací od vykopání až po úpravu okolí, ale i dodávkou příslušenství a zastřešení.

Samozřejmostí je použití těch nejkvalitnějších materiálů, proto si firma dlouhodobě udržuje vysoký standard poskytovaných služeb. Na Alda Pool se můžete obrátit i v případě, že se chystáte zakoupit vířivé a masážní vany nebo se zajímáte o nové trendy v oblasti zdraví, relaxace a duševní pohody. Tato firma, sídlící v Praze – Nebušicích, se postará i o následnou péči o váš bazén, čištění či změkčení vody pomocí speciálních prostředků, které jsou ve firmě k zakoupení, a mnoho dalšího.

Na stránkách firmy najdete i speciální sekci „Tipy, rady, podpora“, kde se dočtete Rady pro křišťálově čistou vodu, Vyřešení problémů jako např. zelená voda, zkalená či mléčná voda, podrážděné oči, vápencové usazeniny a rady technického charakteru.

Další bazénová studia a zahradní bazény v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.