Mountfield

Nářadí a potřeby pro kutily v Praze

Firma Mountfield, specialista na zahradní techniku, zahradní nábytek a zahradní bazény, působí na českém trhu od roku 1991 a neustále se rozvíjí. Od svého vzniku získal Mountfield díky bohaté a neustále se rozšiřující nabídce kvalitního zboží za dostupné ceny, v kombinaci se širokou škálou poprodejních služeb, široký okruh věrných zákazníků. Prodejní síť Mountfield je rozprostřena po celé České republice a v Praze najdete hned 3 prodejny. Nedílnou součástí prodejních center Mountfield je i síť vlastních servisních středisek.

V nabídce každé prodejny naleznete široký sortiment špičkové zahradní techniky od renomovaných domácích a zahraničních výrobců, bohatou nabídku nejrůznějších nadzemních i zapouštěcích bazénů a příslušenství k nim, dále kvalitní dřevěný zahradní nábytek, řetězové pily, sněhové frézy, krbová kamna a mnoho dalšího. Tento tradiční sortiment je pravidelně doplňován o další výrobky a o vybrané potřeby pro zahradu a volný čas. Díky vysoké kvalitě dostanete na veškeré nakoupené zboží záruku 7 let.

Každý den jsou ve všech prodejnách Mountfield prodejní technici připraveni poradit vám s výběrem nejvhodnějšího stroje či bazénu pro vaši zahradu. Kvalita a profesionalita nejen prodejních, ale i servisních techniků je zajišťována četnými odbornými školeními a specializovanými semináři. Heslo Mountfieldu zní „Naše služby prodejem nekončí“ a řídí se jím ve všech prodejních centrech Mountfield. Oblíbenou službou je dovoz zakoupené techniky a její zprovoznění přímo na vaší zahradě. Mezi další služby, kterých lze na prodejnách Mountfield využít, patří například stavba bazénů, věrnostní Vkladní knížka Mountfield, výkup starých strojů protiúčtem či nákup na splátky.

V sousedství

  • Adresa
    Praha 7,Bubenské náb. 306 - Holešovická tržníce,170 00,Praha 9,Skorkovská,198 21,Praha 5,Jeremiášova 1422/7b,150 00
  • Telefon
  • Web
    www.mountfield.cz

Další nářadí a potřeby pro kutily v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.