Hornbach

Nářadí a potřeby pro kutily v Praze

Hornbach je nezávislý rodinný podnik již páté generace, který dnes patří k pěti největším řetězcům stavebních marketů pro stavbu, dílnu a zahradu v Evropě. Od samého založení si firma zakládá na rozpoznávání potřeb lidí a mapování změn na trhu. Ne nadarmo je proto jejím mottem „S námi to zvládnete“.

Hornbach nabízí vše pro vaše projekty, ať už se jedná pouze o rekonstrukce, či kompletní stavby. Najdete zde vše od hřebíků, hmoždinek, dřeva, krbů, nářadí, oken, izolačních materiálů až po zahradní techniku, bazény, rostliny, a mnoho dalších nepostradatelných věcí pro váš dům, dílnu a zahradu.

Odborníci s řemeslnickými zkušenostmi vám zde operativně a ochotně poskytnou poradenství, možnosti jsou však i jiné, přímo z domova. Na svých webových stránkách vám Hornbach poskytuje nejrůznější tipy a triky i s názorným obrazovým doprovodem. Máte-li něco v plánu, vyhledáte si zde rychle a snadno vhodný tip. Více pracovních návodů je k dispozici v prodejnách a k tomu samozřejmě i příslušný materiál a nářadí. Přímo v prodejnách jsou každý měsíc připraveny nové předváděcí akce, kde se dozvíte vše potřebné k vašim projektům.

V sousedství

  • Adresa
    Praha 6,Slánská 2,160 00,Praha 9,Chlumecká 2398,198 98,Praha 5 -Velká Chuchle,Strakonická 62
  • Telefon
  • Web
    www.hornbach.cz

Další nářadí a potřeby pro kutily v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.