Železářství Kostka

Nářadí a potřeby pro kutily v Praze

Železářství Kostka sídlí v pražské Michli a nabízí již přes deset let železárenské zboží, domácí potřeby a hutní materiál na tradičním místě, kde se tento sortiment prodává již od roku 1936, kdy dům postavil pan Bernauer. Není bez zajímavosti, že tradici v tomto případě neporušila ani doba komunistické diktatury, neboť daný sortiment se v těchto prostorách prodával i tehdy, a to pod hlavičkou „domácí potřeby“.

Železářství Kostka nabízí ve své prodejně i v internetovém e-shopu široký sortiment kvalitního zboží se zaměřením na nářadí, klempířské zboží, kování, spojovací materiál, dřevo pro kutily, pletiva, kotle a kamna, hutní materiál, domácí potřeby i zboží z oblasti elektro. Kromě zboží samotného nabízí železářství Kostka svým zákazníkům také doplňkové služby, jako jsou stříhání plotového pletiva a nakládání a odvoz zakoupeného materiálu.

Železářství Kostka má velkorysou otevírací dobu, každý všední den od 8:00 do 18:00 a dále v sobotu od 8:30 do 11:30 (s výjimkou oddělení hutního materiálu, které má otevřeno pouze do 17:00). Dobrou zprávou vzhledem k charakteru nabízeného zboží je také to, že u prodejny je možné snadno a pohodlně zaparkovat.

  • Adresa
    U Plynárny 4,140 00,Praha 4 - Michle
  • Telefon
  • Web
    www.zelezarstvikostka.wz.cz/

Další nářadí a potřeby pro kutily v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.