Železářství V. J. Rousek

Nářadí a potřeby pro kutily v Praze

Železářství V. J. Rousek se nachází v pražských Nuslích na Náměstí Bratří Synků a nabízí široký výběr železárenského zboží, elektro zboží, nářadí, strojů a v neposlední řadě širokou nabídku kamen a sporáků.

Prodejna V. J. Rousek se může pyšnit dlouhou tradicí, neboť železárenské zboží svým zákazníkům nabízí již od roku 1885. K nesporným výhodám tohoto železářství patří široký sortiment nabízeného zboží (přes 80 tisíc druhů) a k jeho dobrému jménu přispívá také zkušený a odborně vyškolený personál, který vás nejen ochotně obslouží, ale také, budete-li potřebovat, poskytne odbornou radu a zodpoví vaše případné dotazy.

Specialitou železářství V. J. Rousek je široký výběr kamen a sporáků na tuhá paliva od předních evropských výrobců, jako jsou firmy Wamsler, Sideros nebo Lacunza. Pokud by vás některá kamna či sporák z nabídky firmy V. J. Rousek zaujaly, možná uvítáte možnost, nechat si je kamkoli po České republice zaslat na dobírku. Ať již jste profesionál či domácí kutil, v železářství V. J. Rousek určitě naleznete veškeré potřebné zboží a vybavení.

  • Adresa
    Náměstí Bratří Synků 9,140 00,Praha 4 - Nusle
  • Telefon
  • Web
    www.vjrousek.cz

Další nářadí a potřeby pro kutily v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.