OBI

Nářadí a potřeby pro kutily v Praze

O původu názvu OBI a logu společnosti se tradují dodnes ty nejneuvěřitelnější domněnky. Přitom OBI není zkratka, je to jednoduše fonetický přepis francouzsky vysloveného výrazu Hobby. Slovní a obrazová značka je dnes registrována s výjimkou Francie na celém světě jako symbol pro stavebniny a potřeby pro kutily. OBI je vedoucím představitelem evropského trhu se stavebními potřebami a potřebami pro řemeslníky všech úrovní profesionality. V České republice provozuje 30 prodejen, z toho 5 na území Prahy.

V opravdu širokém spektru služeb najdete vše, co si jen pro provoz a údržbu svého domu, bytu či zahrady můžete přát. Od prodeje nářadí pro profesionální řemeslníky i domácí kutily, přes míchání barev, přířez dřeva, šicí služby a výrobu klíčů, až po půjčovnu nářadí a přívěsových vozíků. Prodejny, ačkoliv se jedná o velké prostory, jsou přehledně a logicky uspořádány, a pokud přece jen budete mít problém s vyhledáním speciálního produktu, všudypřítomný personál vám rád poradí a zorientuje vás. Na své si přijdou i zahrádkáři, protože k prodejnám OBI patří i integrovaný a samostatně situovaný Ráj zahrádkářů OBI s širokým výběrem rostlin a nejrůznějších potřeb pro zahradníky.

Chcete-li udělat svým blízkým radost, ale neznáte přesně jejich potřeby, nabízí OBI dárkové poukázky, které potěší každého, kdo svůj volný čas rád věnuje bytu, domu či zahradě. OBI vychází svým zákazníkům maximálně vstříc nejen širokým sortimentem zboží a příznivými cenami, ale i opravdu velkorysou otevírací dobou od pondělí do neděle, vždy minimálně od 8:00 do 20:00.

V sousedství

  • Adresa
    Praha 10,Nákupní 390/4,100 00,Praha 6,Výtvarná 3,160 00,Praha 4,Tomíčkova 9,140 00,Praha 9,Prosecká 78,190 00,Praha 4,Lhotecká 446,140 00
  • Telefon
  • Web
    www.obi.cz

Další nářadí a potřeby pro kutily v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.