Sofistick

Obchody s tapetami v Praze

Designové samolepky na zeď Sofistick a tapety značky TA-PE-TA zakoupíte ve stejnojmenném internetovém obchodě a příležitostně na prodejních výstavách.

Zakládájícími členy Sofistick jsou Nada Mandjouhenová, která se stará o PR značky, a designéři Blanka K. Špičáková, Pavel Kulišťák a Martina Kupsová z pražského 2GD studia. Výtvarníci a designéři vytvářejí originální návrhy i zákazníkům přímo na míru nebo si můžete vybrat z širokého portfolia vinylových samolepek, které najdete v internetovém obchodě Sofistick. Díky jedné samolepce můžete za dostupnou cenu radikálně změnit vzhled vašeho interiéru k lepšímu. Vybírat můžete z mnoha motivů, jako jsou ornamenty, zvířata, abstraktní či dětské motivy. Zvolený vzor si přitom zvolíte v takové barvě, která se hodí do vašeho interiéru (volit můžete z 18 odstínů) a na výběr máte také z mnoha velikostí od 30 x 35 cm do velikosti 120 x 144 cm. Aplikace samolepek je přitom velmi snadná a zvládne ji každý. Při jejich odstraňování nehrozí poškození zdi a díky tomu, že jsou řezané a ne tištěné, může i pod nimi zeď dýchat. Doručení samolepek je velmi rychlé – obvykle do druhého dne a v případě osobního odběru ještě tentýž den.

Tapety značky TA-PE-TA se vyrábějí přímo na míru vaší zdi a to jak rozměrově, tak barevně a jedná se tak v Čechách o unikátní záležitost. Ihned po odsouhlasení vyrobeného vzorku klientem je vyrobena tapeta na míru. Vytvořte si originální prostor za pomoci designových tapet a samolepek na zeď značky Sofistick!

Další obchody s tapetami v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.