KEM creation

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

KEM creation nabízí nejen kreativní služby v oblasti nátěrů povrchů v interiérech i exteriérech. Tato firma rozhodně splní vaše očekávání, pokud si přejete zajímavé a originální řešení vašich stěn.


Firma KEM creation poskytuje nástěnné malby do kanceláří, barů, restaurací, bytů, domů a dalších prostor. Námět do vašeho prostoru zrealizuje buď dle vaší představy, nebo můžete nechat kreativitu na firmě, která vám návrhy zpracuje tak, aby prostor ožil, splnil svůj účel atd. Malováním stěny lze prostor opticky zvětšit, zmenšit, nabudit tu pravou atmosféru (v dětském pokoji kreativitu, v ložnici romantiku, v kanceláři exkluzivitu atd.) Firma provádí různé povrchové úpravy a techniky vymalování stěn (např. flekatý efekt, prolínání, reliéfový profil a jiné). Originální štukové omítky a lakované techniky též fungují jako alternativa malby na stěnu. Za zmínku také stojí, že KEM creation nabízí své služby v oblasti malování reklamy a street art, inovativním způsobem. Firma je schopna namalovat vše, od menších maleb po velkoplošné obrazy s náměty na míru pro různé účely, jako jsou podnikové akce, koncerty, festivaly atd.

V neposlední řadě KEM creation tvoří originální interiérové doplňky a umělecké předměty, které jsou harmonickou kombinací převážně dřeva, tvrzené sádry nebo kovových prvků. Vznikají specifickou výrobou lakovaného patinování, které dodá výrobku jedinečnost s nádechem staronového. Malba je též aplikována na různé materiály, přičemž vytváří 3D efekty. Další unikátní službou jsou obrazy malované na míru dle konkrétních požadavků klienta. V neposlední řadě je nabídka faceliftingu, což je finančně dostupnější forma designu interiéru (výběr doplňků, svítidel, popřípadě obrazů do konkrétního prostoru) či konkrétní interiérový design navrhovaný výtvarníkem, který je výjimečný a inovativní ve spolupráci s architektem po technické stránce. Originální a trendy design se rozhodně stane středem pozornosti ve vašem domově, restauraci, baru nebo kanceláři. Ke svým zákazníkům firma přistupuje individuálně a díky své zručnosti a kreativnímu myšlení splní vaše požadavky.
 

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.