Design Studio Horák

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Designové osvětlení do interiéru, skleněné objekty a celou řadu dalších převážně ručně vyráběných doplňků a nábytku do interiéru i exteriéru vytváří architekt a designér Bohuslav Horák.

Pod jeho značkou Design Studio Horák založenou v roce 1991 najdete unikátní stolní lampy, sklenice, zrcadla, svícny, věšáky, zahradní nábytek inspirovaný přírodou a další designové objekty vyráběné v malé sérii. Designové výrobky Bohuslava Horáka se krátce po založení značky rychle rozšířily do celého světa, a to zejména díky intenzivní spolupráci s německou společností Anthologie Quartett. Dnes je možné najít jeho dílo nejen v soukromých sbírkách, ale také v muzeích po celém světě. Často se také objevuje v odborných knižních publikacích a v prestižních časopisech. Již v roce 1987 se Boda Horák stal spoluzakladatelem legendární designérské skupiny ATIKA, která byla součástí evropského postmoderního proudu 80. let. V roce 2012 založil spolu se sochařkou a sklářskou výtvarnicí Vladimírou Klumpar značku M.O.M „moje objektové múzy“, pod kterou společně s dalšími designéry vytvářejí osvětlovací skleněná tělesa do interiéru.

Boda Horák vystavuje své objekty v renomovaných galeriích po celém světě – v minulosti to byly například Dadriade Roma či Moss Gallery v New Yorku. Zatoužíte-li vlastnit některý z originálních interiérových doplňků značky Design Studio Horák, v Praze je zakoupíte v prodejní galerii Qubus v DOXu, v obchodě praguekabinet a v galerii Křehký. Jeho dílo nabízí také internetový obchod s českým designem Vltavadesign.cz a domov.cz.

  • Web
    www.bodahorak.com

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.