Tiger

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Tiger byl založen v roce 1995 v Kodani. Jedná se o uznávaný řetězec s pestrým a barevným zbožím, ve kterém můžete nakoupit mnoho zajímavých předmětů pro váš domov a kancelář. Posláním této značky je nabízet zákazníkům stylové produkty v příjemném prostředí (ve kterém hraje i pohodová hudba) za podivuhodně přívětivé ceny.

Tiger se vyvinul ze skromného outletu v uznávaný řetězec s více než 310 prodejnami ve 20 zemích světa. Popularita této značky stále stoupá a vy sami pochopíte, proč je tomu tak. V nabídce jsou stylové a designové produkty za velmi nízké ceny. Firma má skandinávský přístup k managementu a podporuje zaměstnance k růstu spolu s celou společností. Tiger nabízí ve svých obchodech zábavné, praktické, ozdobné a kreativní produkty, vše od domácích a kuchyňských předmětů po kancelářské potřeby, produkty pro kutily, hračky, bižuterii, koření a jiné. Obchody jsou barevné a příjemné, personál je milý a profesionální.

V obchodech Tiger je neustále obnovován sortiment výrobků, takže sem můžete zavítat často! Pokud si přejete nakupovat z pohodlí vašeho domova, navštivte jejich e-shop. Hledáte-li svěží a designové produkty pro váš domov, kancelář, třídu nebo značkovou prodejnu, zavítejte do obchodu Tiger ještě dnes! 

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.