Avis Color – DecorMaison

Obchody s tapetami v Praze

Pokud vás již nudí monotónnost barvy zdí u vás doma, seznamte se s nabídkou tapet DecorMaison distribuovaných na českém trhu společností Avis Color. V Praze najdete její pobočku v Čakovicích.

Historie papírových tapet začala zřejmě v méně zámožných domech v Británii a Evropě jako alternativa ke drahým materiálům. Tapety se tehdy přibíjely na stěnu hřebíky nebo lepily. Dnes je jejich aplikace mnohem jednodušší a také výběr vzorů je mnohokrát větší. Díky nabídce více než 4000 tapet a bordur a nepřebernému množství jejich kombinací je společnost Avis Color schopná uspokojit očekávání prakticky každého zákazníka. Tapety DecorMaison jsou již od roku 1979 navrhovány ve spolupráci s talentovanými švédskými designery a nabízejí kompletní šatník pro váš domov. Tapety můžete vybírat z několika kolekcí, které zahrnují velmi kvalitní tapety vkusných barev a vzorů, jež dodají vašemu interiéru na útulnosti a luxusu. Vybírat můžete také z velké kolekce fototapet.

Nechte pracovat vaši fantazii a dodejte vašemu modernímu interiéru nové kouzlo s tapetami DecorMaison. Na webové stránce uvedené níže navíc v sekci Rady najdete užitečné tipy, které stojí za to si přečíst, než si tapety objednáte a pustíte se do práce.

  • Adresa
    Vážská 845/5,Praha 9 – Čakovice
  • Telefon
  • Web
    www.decormaison.cz

Další obchody s tapetami v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.