SWEND

Obchody s tapetami v Praze

Česká společnost SWEND založená v roce 1999 nabízí svým zákazníkům kvalitní tapety a s nimi související odborné poradenství. Její prodejnu můžete navštívit v Karlíně.

V těchto specializovaných prodejnách si vyberete z široké nabídky vystavených nebo katalogových vzorů. Od roku 2010 mají zákazníci také možnost nakupovat v elektronickém obchodě, kde najdou vedle klasických i moderních tapet také další dekorace na zeď. Vybírat můžete tapety vliesové, papírové či vinylové. Najdete tu tapety do koupelny či kuchyně, dětské tapety, bordury, samolepící tapety určené k dekoraci starého nábytku, ale i odolné bambusové obklady, plakáty na zeď, lepidla a mnoho dalšího. Moderní tapety se snadno aplikují a představují tak jednoduchý a přitom dostupný způsob, jak díky vhodnému vzoru či povrchu tapety proměníte váš interiér a získáte ze starého nové. Tapety navíc schovají všechny praskliny a nerovnosti, které mohou vaše zdi vykazovat.

Ať už se rozhodnete pro nákup z pohodlí domova nebo zajdete do některé z pražských obchodů společnosti SWEND, vždy se můžete těšit na širokou nabídku kvalitních tapet a dalších produktů.

  • Adresa
    Za Poříčskou bránou 4/334,Praha 8 – Karlín
  • Telefon
  • Web
    www.swend.cz

Další obchody s tapetami v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.