WAL1

Obchody s tapetami v Praze

Provádíte rekonstrukci svého domova nebo kanceláře a sháníte originální a zajímavé tapety? Pak se obraťte na společnost Wal1. Tato grafická designová firma funguje již od roku 2007 a tvoří ji malá skupina designérů a umělců, která vám v průběhu vzájemné spolupráce zajistí osobní přístup a rychlou a flexibilní komunikaci.

Firma Wal1 poskytuje širokou nabídku produktů, jako jsou tapety ( netkané textilie, vinyl atd.), 3D objekty (papír, PVC, akryl atd.), plátno, lepicí obrazy na stěnu a jiné. Wal1 nabízí také textilie (závěsy, polštáře, lůžkoviny) s potisky dle vašeho výběru, stínítka, samolepky, potisk laminovaných dřevotřískových desek atd. Za zmínku rovněž stojí, že Wal1 vám zajistí i retro stínítka inspirovaná klasickým hororovým filmem Osvícení od Stanleyho Kubricka. Wal1 při tisku používá převážně ekologické inkousty, které neobsahují jedovaté látky, nezapáchají a jsou vhodné pro použití v interiéru.

Firma pravidelně sleduje designové trendy v architektuře, materiálech a technologiích a novinky pak aplikuje do realizací pro svoje spokojené zákazníky, kterých má za dobu své existence širokou řadu. V roce 2011 se Wal1 zúčastnila výběrové přehlídky designu v České republice s názvem Designblok. 

Další obchody s tapetami v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.