Lavmi

Obchody s tapetami v Praze

Designové tapety Lavmi designérky Babety Ondrové a konceptualisty a herce Jana Slováka vynikají kreativitou a výjimečným citem pro barevné kombinace.

Značka designových tapet Lavmi vstoupila na trh v roce 2009 s prvními třemi kolekcemi a od té doby svou nabídku obohacuje o nové a nové tapety, které můžete zakoupit nejen v kamenné prodejně v Truhlářské ulici na Starém Městě, ale také v e-shopu Lavmi. Za kolekci Extravagant získala Lavmi ocenění za design v Národní ceně za dizajn 2009 pořádané Slovenským centrem dizajnu a Ministerstvem kultury SR. Součástí nabídky Lavmi je také kolekce tapet pro děti Kiss for kids, která obsahuje 12 originálních vzorů do pokojíčků pro miminka a děti předškolního věku. Vybírat můžete z tapet s ovečkami, papírovými lodičkami, ušatými opicemi nebo třeba dobrosrdečnými lvy. Celá kolekce je tištěná na ekomateriál vlies Esseniq, který neobsahuje PVC a je prodyšný. Také barvy použité k tištění jsou 100% ekologické a neobsahují rozpouštědla.

Kromě sedmi kolekcí designových tapet nabízí Lavmi také polštáře, dekorační látky, samolepky na zdi, lustry, hodiny a další doplňky. Patříte-li mezi zákazníky, kteří pro svůj interiér hledají stylový grafický design, nabídka značky Lavmi vás jistě velmi mile překvapí.

  • Adresa
    Lavmi Kids: Zlatnická 12,Praha 1,Praha 2
  • Telefon
  • Web
    www.lavmi.cz

Další obchody s tapetami v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.