Riegrovy sady

Parky v Praze

Riegrovy sady, nazvané po významném českém publicistovi, politikovi a představiteli Staročeské strany, se nacházejí na rozlehlé vyvýšenině mezi Vinohrady a Žižkovem, a pokud by vás náhodou okouzlily, vězte že nejste ani sami ani první. Oblíbeným cílem vycházek Pražanů jsou již od svého založení před více než sto lety.

Riegrovy sady ocení jak děti tak dospělí, ty nejmenší jistě zaujme pravidelně upravované a čištěné dětské hřiště se spoustou promyšlených atrakcí nacházející se nedaleko vstupu z Chopinovy ulice, větší děti zase možná ocení vyasfaltované parkové chodníky ideální pro jízdu na skateboardu či kole a dospělí jistě rádi navštíví oblíbenou zahradní restauraci s projekčním plátnem a kvalitním točeným pivem, které tu lze popíjet u dřevěných stolků rozmístěných mezi listnatými stromy, nebo kavárnu Mlíkárna, znovuotevřenou v prostorách jak jinak než bývalé mlékárny, nabízející posezení na střeše, široký výběr nápojů i lákavé opékané klobásy.

Pokud jste vy nebo vaši potomci milovníci sportu, možná víte, že součástí Riegrových sadů je sportovní areál Sokol s plaveckým bazénem, tělocvičnou i atletickým hřištěm, který nabízí celou řadu sportovních aktivit za velmi rozumné ceny. Riegrovy sady nezklamou ani ty, kdo touží po chvílích romantiky, neboť skýtají strhující výhledy na jedinečné panorama Pražského hradu, které doporučujeme vychutnat si při západu slunce.

V sousedství

Další parky v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.