Pražský technický servis

Technické služby, řemeslníci Praha

Sháníte-li zručné a spolehlivé řemeslníky, obraťte se na Pražský technický servis, který 24 hodin denně nabízí profesionální služby sklenářů, elektrikářů, plynařů, instalatérů i topenářů. V nabídce služeb, které firma poskytuje, nechybí čištění kanalizace a celkové rekonstrukce bytů či rodinných domů.

Veškeré služby Pražského technického servisu si můžete objednat na bezplatném telefonním čísle, s jehož pomocí se dovoláte přímo na nonstop dispečink, kde se s operátory domluvíte na dalším postupu. V případě havárie, kdy je zásah řemeslníků neodkladný, jistě oceníte, že řemeslníci Pražského technického servisu dorazí nejdéle do 60 minut. Na veškeré provedené práce navíc Pražský technický servis poskytuje tříletou záruku.

Pražský technický servis usiluje o co nejvyšší úroveň poskytovaných služeb, a tak jsou všichni jeho řemeslníci pravidelně školeni ve svých oborech, díky čemuž jsou schopni držet krok s nejnovějšími technologiemi a pracovními postupy. Navíc, vzhledem k tomu, že řemeslníci často přicházejí za svými zákazníky přímo do jejich bytů či rodinných domů, zaměstnává Pražský technický servis výhradně bezúhonné řemeslníky. Firma nabízí 20% slevu pro seniory, splátkový program, předběžnou cenovou kalkulaci, slevy pro stálé zákazníky i možnost platby fakturou s prodlouženou dobou splatnosti.

  • Adresa
    U Pekařky 314/1,180 00,Praha 8 - Libeň
  • Telefon
  • Web
    www.prahaservis.cz

Další technické služby, řemeslníci Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.