Stavosen

Technické služby, řemeslníci Praha

Stavební firma Stavosen, která na českém trhu působí již od roku 2000, nabízí komplexní služby v oblasti stavebních prací. Ať již toužíte po novém domě postaveném na klíč, nebo cítíte, že váš rodinný dům či byt potřebuje rekonstrukci či drobnější úpravu, obrátíte-li se na firmu Stavosen, dostane se vám kvalitních služeb za rozumné ceny.

Vedle stavby nových rodinných domů a rekonstrukcí bytů a rodinných domů se firma Stavosen zaměřuje také na hrubé stavby, bytová jádra a koupelny, zateplování fasád, opravy zdiva a další zednické práce, sádrokartonové izolace, zámkovou dlažbu, projektovou činnost a nejrůznější řemeslné práce. Specialitou firmy je montáž dřevostaveb, které představují stále oblíbenější možnost levnějšího a ekologicky šetrnějšího bydlení v příjemném, přirozeném interiéru.

Na firmu Stavosen se také můžete obrátit, hledáte-li někoho, kdo by se postaral o běžnou údržbu vaší zahrady nebo nemovitosti, což jistě ocení všichni, pro které je čas nedostatkovou komoditou. Na webových stránkách firmy Stavosen si můžete prohlédnout fotografickou dokumentaci některých firmou provedených prací. 

V sousedství

  • Adresa
    Ostravská 635,199 00,Praha-Letňany
  • Telefon
  • Web
    www.rekonstrukcestavosenpraha.cz

Další technické služby, řemeslníci Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.