AAA - Záchranná technická služba

Technické služby, řemeslníci Praha

I nepříjemné věci jako havárie a nejrůznější opravy spotřebičů patří k životu, a proto se vyplatí vědět, na koho se v takových situacích obrátit. Non-stop havarijní službu pro Prahu a střední Čechy poskytuje AAA – Záchranná technická služba, která po nahlášení havárie přijede v nejkratším možném čase.

Záchranná technická a havarijní služba zajišťuje servis v těchto oborech: instalatéři, elektrikáři, topenáři, plynaři, sklenáři, zámečníci, kanalizace, revize, opravy a servis kotlů, rekonstrukce a mnoha dalších. Na základě letitých zkušeností s havarijní službou nabízí také preventivní prohlídky objektů a následný návrh jejich údržby. Provádí pozáruční opravy domácích spotřebičů, opravy praček, myček, ledniček, plynových spotřebičů jako jsou karmy, plynová topidla, sporáky, apod.

Každý ze servisních techniků prochází před přijetím důkladným ověřením kvalifikace, takže vždy víte, koho si pouštíte do bytu. Pokud řešíte havárii, volat můžete zdarma na číslo 800 290 291, které je v provozu nepřetržitě.  

  • Adresa
    Praha 8,Stejskalova 12/15,180 00
  • Web
    www.zts.cz

Další technické služby, řemeslníci Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.