Centrum řemesel Praha

Technické služby, řemeslníci Praha

Centrum řemesel Praha je tou pravou volbou, pokud řešíte havarijní situaci týkající se kanalizace, elektřiny, potřebujete opravit topení, kotel nebo sporák či pokud hledáte profesionála, který by provedl menší rekonstrukci u vás doma. Centrum řemesel Praha zajistí okamžitou opravu i práce menšího rozsahu na objednávku.

Zapáchající nebo ucpané odpady, kapající kohoutek, protékající a nesplachující WC, netěsnící vodovodní potrubí nebo porouchaná vodovodní baterie nejsou pro Centrum řemesel Praha žádný problém. Firma Centrum řemesel Praha se specializuje na čištění kanalizace, zednické a instalatérské práce. Ani rekonstrukce balkónu, koupelny či kuchyně není pro Centrum řemesel Praha žádný problém.

Zaměstnanci firmy Centrum řemesel Praha jsou profesionálové, kteří mají bohaté zkušenosti a budou vám kdykoliv k dispozici. Svůj servis nabízí Centrum řemesel Praha 24 hodin denně a to v pracovní dny i ve svátky, neboť její prioritou je spokojenost jejích zákazníků, kterým se tak snaží vyjít maximálně vstříc.

  • Adresa
    Centrální dispečink: Bělehradská 20,Praha 2,Provozovny: Podolská 423/20,Praha 4,Náměstí Svatopluka Čecha 1355/7,Praha 5,Zelená 1084,Praha 6,Šiškova 1232/17,Praha 8,Maňákova 797/8,Praha 9,V Olšinách 1031/36,Praha 10
  • Telefon
  • Web
    www.cistenikanalizace-instalateri.cz

Další technické služby, řemeslníci Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.