Handy elektro - elektrikáři Praha

Elektrikáři v Praze

Máte-li jakýkoli problém či požadavek týkající se elektrických rozvodů ve své domácnosti, služby firmy Handy elektro jsou tu právě pro vás. Firma Handy elektro ochotně zajistí elektroinstalace a jejich opravy, elektrorevize, výměny jističů i opravy zásuvek. Firma dále ráda vyřeší veškeré případné problémy s připojením elektrospotřebičů a nabízí také instalace a revize hromosvodů.

V případě dotazu týkajícího se těchto či podobných služeb, můžete využít přehledné webové formuláře na stránkách firmy a zástupci firmy jej rychle a kompetentně zodpovědí, případně vám doporučí nejvhodnější další postup. Pokud byste raději s firmou komunikovali ústně, možná oceníte možnost oslovit její zaměstnance přes aplikaci Skype. Upřednostňujete-li tradičnější formy komunikace, můžete samozřejmě využít také uvedená mobilní telefonní čísla.

Velkou výhodou firmy Handy elektro je, že své služby poskytuje nonstop, a všichni elektrikáři, kteří pro ni pracují, procházejí pravidelnými školeními. Služby firmy Handy elektro by se mohly hodit například všem těm, kdo chtějí koupit či pronajmout starší rodinný dům, byt, kancelář či chatu. Ve všech těchto případech je důležité, aby elektroinstalace v dané nemovitosti měly platnou elektrorevizi. Pokud tomu tak není, může nastat v případě pojistné události problém s kompenzací škod ze strany pojišťovny, především je ale v takovém případě nájemce či majitel vystaven zvýšenému riziku úrazu či majetkových škod. Tomu všemu lze předejít odbornou elektrorevizí a včasným odstraněním případných problémů zkušeným a profesionálním elektrikářem. Pokud tedy máte o elektroinstalacích ve vašem bytě či rodinném domě jakékoli pochybnosti, můžete se obrátit na firmu Handy elektro a s jejími zástupci se domluvit na optimálním řešení.

  • Adresa
    Nové náměstí 1440/2a,104 00 Praha-Uhříněves
  • Telefon
  • Web
    www.handy-helper.cz

Další elektrikáři v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.