Elektrikář Martin Poborský

Elektrikáři v Praze

Potřebujete najít schopného elektrikáře, který vám pomůže vyřešit problém s elektřinou? Obraťte se na firmu Elektrikář Martin Poborský, která poskytuje elektrikářské práce kvalitně a za nízkou cenu.

Firma Elektrikář Martin Poborský provádí všechny elektrikářské práce jakou jsou například opravy a výměny jističů, rekonstrukce elektrických rozvodů, drobné elektrikářské opravy i rozsáhlé montáže či revize. Dále poskytuje firma Elektrikář Martin Poborský různé druhy elektroinstalačních prací od připojování spotřebičů (např. varných desek, digestoří) po montáže a opravy kotlů a úpravy a nové elektroinstalace v bytech, rodinných domech či průmyslových objektech. Firma nabízí také havarijní servis, kdy se snaží havarijní situace řešit v co možná nejkratším čase od nahlášení. Nově poskytuje firma montáž a dodávku centrálních vysavačů od německé firmy Sach.

Martin Poborský podniká v oboru již 23 let a za tu dobu má mnoho spokojených zákazníků, kteří se na něj s důvěrou opakovaně obracejí. Využijte i vy služeb elektrikáře Martina Poborského a jeho týmu profesionálních elektrikářů a posuďte sami kvality poskytovaných služeb.

  • Adresa
    Milady Horákové 68/176,17000,Praha 7
  • Telefon
  • Web
    www.energistav.cz

Další elektrikáři v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.