Elemo.cz

Elektrikáři v Praze

Komplexní elektrikářské práce za příznivé ceny, vysoká odbornost a mnohaleté zkušenosti, to vše a mnohem více nabízí firma Elemo.cz Elektromontáže.

Firma Elemo.cz vám pomůže zrealizovat vaše plány v oboru elektrických instalací od počátečního návrhu přes montáž, dodávku materiálu až po jejich zprovoznění a revizi. Elektrikáři vám dodají a namontují elektrické vytápění, provedou kompletní rekonstrukci stávajících elektroinstalací, nainstalují nové elektroinstalace v novostavbě nebo navrhnou a namontují elektronický zabezpečovací systém pro vaši nemovitost. Elemo.cz věří, že elektroinstalace musí nejen spolehlivě fungovat, ale měla by být také přehledná a dobře vypadat. Kladou proto důraz na všechny detaily prováděné práce. Protože hlavním cílem firmy Elemo.cz je spokojenost jejích zákazníků, snaží se ke každému klientovi přistupovat individuálně, naslouchat jeho přáním a navrhnout mu optimální řešení. Cenová kalkulace pro váš projekt vám bude poskytnuta zdarma.

Firma Elemo.cz působí v Praze a jejím okolí a na kvalitu jejích služeb se můžete vždy spolehnout, o čemž svědčí i řada kvalitních referencí v podobě již realizovaných projektů.

  • Adresa
    Choceradská 2949/3,Praha 4 - Záběhlice,141 00
  • Telefon
  • Web
    www.elemo.cz

Další elektrikáři v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.