Základní škola Meteorologická

Základní školy v Praze

Hledáte-li pro své děti vhodnou základní školu v oblasti Libuše, věnujte pozornost základní škole Meteorologická, která nabízí zajímavou kombinaci tradičních a alternativních přístupů k výuce i pestrý výběr mimoškolních aktivit.

Škola vychází z poznatku, že děti jsou přirozeně zvídavé a chce svým svěřencům poskytnout prostor pro aktivní a samostatné učení se a pro uplatňování nabytých poznatků v každodenním životě. Na prvním stupni mají žáci a jejich rodiče možnost vybrat si ze dvou typů tříd: Amos a Montessori. Zatímco třídy Amos nabízejí tradičnější způsob výuky s pevným rozvrhem hodin a hodnocením dětí známkami, třídy Montessori nabízejí výuku v blocích a projektech, o jejichž obsahu a použitých pomůckách spolurozhodují samy děti, a slovní hodnocení. V obou typech tříd navštěvují děti již od první třídy hodiny angličtiny, ke které si později (nejdříve od 4. třídy) mohou zvolit ještě druhý cizí jazyk.

Základní škola Meteorologická provozuje také školní družinu (s ranním i odpoledním provozem), školní jídelnu nabízející výběr ze dvou hlavních jídel a nejrůznější mimoškolní aktivity včetně kroužků angličtiny, šachů, keramického a divadelního kroužku a kurzů zdravotní tělesné výchovy. Součástí areálu školy je školní hřiště, které děti mohou využívat například v rámci aktivit ve školní družině. Přihlašte své děti do základní školy Meteorologická a dopřejte jim vzdělání v duchu hesla školy: zvídavost, porozumění, radost, spolupráce, odpovědnost.

V sousedství

  • Adresa
    Meteorologická 181,142 00 Praha 4 - Libuš
  • Telefon
  • Web
    www.zsmeteo.cz

Další základní školy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.