ZŠ Písnice s rozšířenou výukou jazyků

Základní školy v Praze

Základní škola v Písnici s rozšířenou výukou jazyků a více než stoletou tradicí se nachází na jižním okraji Prahy v blízkosti lesa a rybníků.

Základní školu v Písnici s rozšířenou výukou jazyků mohou navštěvovat děti během prvních pěti let své povinné školní docházky. A můžete si být jisti, že její téměř rodinné prostředí si určitě oblíbí. Výuka na ZŠ Písnice probíhá podle učebního plánu „základní škola s rozšířenou výukou jazyků“ a „don’t worry, be happy”. Vyučované jazyky zahrnují angličtinu, kterou se děti učí alespoň dvě hodiny týdně od první třídy, a němčinu a španělštinu, které jsou volitelné od čtvrté třídy.Poté mohou děti přejít na druhý stupeň jazykových škol nebo na víceletá gymnázia.

Učitelé na základní škole Písnice se snaží výuku pro děti co nejvíce zpříjemnit, a tak jsou pro zpestření využívány například interaktivní tabule. Díky přestavbě školy uskutečněné v roce 2000 získaly děti v podkroví krásnou družinu, počítačovou učebnu a jazykovou třídu. Za pěkného počasí nemusí děti sedět zavřené ve třídě, ale učí se venku v zahradním altánu. Škola také nabízí řadu kroužků včetně keramiky, informatiky, jógy nebo fotokroužek. Ke sportovním aktivitám slouží škole vlastní hřiště s umělým povrchem, na kterém mohou děti v zimě bruslit. Velmi dobře funguje při škole také školní družina a jídelna nabízející výběr ze dvou druhů jídel.

V sousedství

  • Adresa
    L.Coňka 40,Praha 4– Písnice
  • Web
    www.zspisnice.info

Další základní školy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.