Základní škola Londýnská

Základní školy v Praze

V příjemném prostředí Prahy 2, nedaleko náměstí Míru, se nachází oblíbená základní škola Londýnská. Tato základní škola se ve své výuce řídí programem Svobodná základní škola, který klade důraz na vzdělávání v co nejširších souvislostech, v jehož rámci se dbá na integraci výuky jednotlivých předmětů.

Základní škola Londýnská nabízí výuku v devíti ročnících, přičemž na prvním stupni bývají v každém ročníku tři paralelní třídy, zatímco na druhém stupni dvě paralelní třídy. Škola rovněž provozuje školní družinu, školní klub a školní jídelnu. K vybavení školy patří dvě tělocvičny, školní hřiště ve vnitrobloku, mediatéka (počítačová učebna vybavena počítači Apple) a školní dílna. Ve škole je nainstalována počítačová síť s cca 100 počítači a žáci mají přístup k internetu v každé učebně.

Škola klade důraz na spolupráci mezi učiteli, žáky a rodiči. Žáci se mohou spolupodílet na školním životě svou účastí ve školním parlamentu, kde mohou podávat podněty a připomínky k dění ve škole i navrhovat a spoluorganizovat své vlastní projekty, a tak přirozenou cestou rozvíjet své komunikační a společenské dovednosti. K lepší vzájemné spolupráci rovněž přispívá slovní hodnocení žáků a otevřená komunikace s rodiči žáků, ať už prostřednictvím webu nebo osobních setkání rodičů, žáků a učitelů. Škola rovněž provozuje celou řadu mimoškolních aktivit a kroužků pro děti nejrůznějších zaměření.

V sousedství

Další základní školy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.