Svítidla Delta Light

Osvětlení interiéru a exteriéru, Praha

Značka Delta Light, která je celosvětově uznávaným symbolem pro kvalitní designové osvětlení nejrůznějších druhů a typů, působí na světovém trhu již od roku 1987, v České republice je od roku 2005 jejím výhradním distributorem společnost Delta Light Czech s.r.o.

Lze jistě bez přehánění říci, že kvalita osvětlení výrazně ovlivňuje celkový charakter prostor a má přímý vliv na to, jak se v daných prostorách člověk cítí. Pokud chcete svěřit kvalitu osvětlení do rukou zkušených profesionálů, neváhejte se obrátit na firmu Delta Light, v jejíž nabídce nechybějí interiérová ani exteriérová svítidla, jež zajistí optimální osvětlení vaší kanceláře, prodejny, galerie, bytu, zahrady či terasy. K dispozici jsou svítidla stropní, svítidla stěnová, svítidla přenosná, svítidla zápustná, stojací i jiné lampy, reflektory, bodovky, osvětlení komunikací, teras i zeleně a mnoho dalšího včetně LED osvětlení. V katalogu firmy Delta Light naleznete v současné době více než 2500 různých svítidel a lamp, přičemž firma svůj katalog svítidel pravidelně aktualizuje a obohacuje.

Průřez sortimentem firmy si můžete v Praze prohlédnout v jejím nuselském showroomu, kde je také možné si veškeré zboží objdnat. Pro objemnější objednávky a trvalejší spolupráci nabízí firma slevy.

  • Adresa
    Praha 4,Vlastislavova 11,140 00
  • Web
    www.svitidla-deltalight.cz

Další osvětlení interiéru a exteriéru, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.