Artemide

Osvětlení interiéru a exteriéru, Praha

Více jak 350 svítidel Artemide a 85 unikátních svítidel Ingo Maurer najdete v obchodě Artemide v ulici Sázavská na pražských Vinohradech.

Svítidla pro Artemide navrhují nejlepší designéři a jsou proto nadčasová, moderní a vysoce funkční. Kolekci této exkluzivní italské značky, která patří více než 50 let mezi nejlepší na trhu, tvoří kompletní sortiment svítidel od stolních lamp, přes nástěnná a závěsná svítidla. Značka Artemide byla založena v roce 1958 v Miláně Ernestem Gismondim a Sergiem Mazzou. Mezi nejznámější produkty Artemide patří stolní lampa Tizio z roku 1972 od Richarda Sappera a Michele De Lucchi a stolní lampa Tolomeo od Giancarla Fassiny z roku 1986.

V pražském Artemide mají bohaté zkušenosti s realizacemi osvětlení v interiérech, neboť za posledních sedm let jich provedli více než tisíc. Na webových stránkách najdete vedle katalogu prezentujícího poslední kolekci také bazar s použitými svítidly za příznivé ceny. Po návštěvě v Artemide si můžete být jisti, že změníte názor na osvětlování prostoru.

Další osvětlení interiéru a exteriéru, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.