Artemide Showroom Praha

Osvětlení interiéru a exteriéru, Praha

Artemide se řadí mezi celosvětovou špičku v oblasti navrhování a výroby svítidel s maximálním důrazem na kvalitní design výrobků. Značka Artemide rozhodně stojí za pozornost, plánujete-li nové osvětlení pro svůj domov či kancelář.

O skutečnosti, že si svítidla od firmy Artemide na poli designu a technické kvality získala respekt po celém světě, vypovídá hned několik faktů. Kromě zařazení řady svítidel Artemide do stálé kolekce Muzea moderního umění v New Yorku a řady prestižních mezinárodních ocenění jako Compasso d´Oro, Reddot Design Award, Observeur du Design či Haus Industrieform, o ní svědčí i jména nejlepších současných designérů a architektů mezi návrháři svítidel z kolekce skupiny Artemide. Artemide neustále obohacuje obor osvětlování o nové směry, technologie a materiály a za současně vysoké kvality designu klade důraz na užitnou hodnotu osvětlovacích těles a precizní technické provedení. 

Sortiment svítidel Artemide je velice široký, od proslulých interiérových svítidel klasické kolekce Artemide a ručně vyráběných skleněných svítidel Artemide COLLEZIONI, přes osvětlovací systémy Artemide ARCHITECTURAL, až po venkovní svítidla NORD LIGHT. Kromě prodeje svítidel samozřejmě firma nabízí i příslušný servis, ke kterému patří například vypracování návrhů osvětlení, odborné konzultace, montáže a spolehlivý záruční a pozáruční servis.

  • Adresa
    Artemide Showroom Praha,Lightborn s.r.o. Myslíkova 9
  • Telefon
  • Web
    www.facebook.com/artemidePrague

Další osvětlení interiéru a exteriéru, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.