Home Light

Osvětlení interiéru a exteriéru, Praha

Home Light je internetový obchod s širokou nabídkou osvětlení nejen pro vaši domácnost, ale i zahradu nebo kancelář. Na stránkách www.homelight.cz si vyberete z rozmanitého sortimentu stropních a nástěnných svítidel, lamp a lampiček, které vám poslouží nejen prakticky, ale i jako důležité dekorativní prvky.

Pro ty, kdo mají rádi hru se světlem a s barvou nabízí Home Light barevná svítidla do exteriéru. Pokud si nevíte rady, jaký typ osvětlení by se do vašeho interiéru nejlépe hodil, obrátit se můžete na bytové designery, kteří vám svítidla doporučí. Stačí jen poslat fotografii prostoru, pro který osvětlení hledáte. V obchodě najdete značky Massive, Metalspot, Eglo, Bright Light, Top Selection, Lirio, Eseo, Philips a Kanlux.

Home Light garantuje bezplatnou a okamžitou výměnu svítidel v případě, že dojde k jejich poškození při dopravě, nicméně vzhledem k preciznímu systému balení dochází k těmto situacím zcela výjimečně. Pokud nejste s vaší objednávkou spokojeni, můžete svítidla vrátit bez udání důvodu do 3 měsíců od nákupu.

Další osvětlení interiéru a exteriéru, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.